Boken kom, men…

Sista sommardagen inföll lördagen 14 september. Sol, vindstilla och 14 grader. Då hade jag min Bok-släpps-fest. Många kom och bägge terrasserna var fyllda med besökare som lyssnade på mig, på Olof Dalne som recenserade boken och på ett dussin medförfattare som berättade lite om vad och varför de ville medverka i boken. Vi som höll talen stod uppe på balkongen mellan terrasserna. Aldrig har det varit så mycket folk hemma hos mig på Skyttevägen 25.

 Olof Dalne sa

”I dag är det viktigare än någonsin att upptäcka världen genom direkta upplevelser med egna sinnen . Bakom varje hörn man rundar, öppnar sig nya möjligheter”.

”Christian gick sin egen väg. I boken får du följa honom under 50 år och låta dig själv bli inspirerad.

 

Framsida 3
490 sidor, 220 kr med porto. Betala med Swish eller till bankkonto som jag kan maila dig. 

300 böcker anlände dagen innan den stora festen. Jag öppnade en av kartongerna och bläddrade nyfiket i den översta boken. Den var vacker och färgbilderna OK, men skrämmande tung.

MEN, ett förödande feltryck! Lämnar jag ut den boken så får jag allvarliga problem. Det är fredagskväll och i morgon kommer det 120 personer…! Vad göra?

På lördag morgon lade jag fram 20 blädder-exemplar. Mina vänner bad jag skriva upp namn och adress samt att redan nu betala. Så långt funkade det fint.

Att det var fel i boken visade sig vara förlagets fel. De hade skickat en gammal fil till tryckeriet och tog på sig skulden. Jag behöver inte betala fakturan på 75 000 kr.

MEN, ännu i dag, en månad efter festen, har boken, som nu skulle tryckas i Turkiet, inte kommit varken till mig eller till de 110 personer som redan beställt och betalat. Enligt uppgift skall de skickas den här veckan. Tänk att det är så sällan jag kan få vara helt nöjd!

Ännu inte beställt boken? Maila mig din postadress: christianjutvik@hotmail.com

IMG_0032

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s